ホーム>お知らせ>イベント>岩手大学優秀女性大学院生学長表彰最終審査会(公開プレゼンテーション)

イベント

2015年度岩手大学優秀女性大学院生学長表彰最終審査会(公開プレゼンテーション)
Public Presentations by Finalists of the Iwate University President's Award 2015 for Outstanding Female Graduate Students in Research

2015/07/3

岩手大学では、2012年度から、優れた研究活動等を行っている本学の女性大学院生を学長が表彰する「岩手大学優秀女性大学院生学長表彰」を行っています。受賞者には、学会・シンポジウム参加旅費、実験試料の購入等、調査研究に係る費用を支援するものです。

2015年度も第1次審査(書類選考)を通過した5名について、公開プレゼンテーションによる最終審査会を下記のとおり行います。プレゼンテーションはどなたでもご覧いただけます。

Iwate University has given the Iwate University President's Awards for Outstanding Female Graduate Students in Research since 2012. Awardees are granted scholarships to travel internationally or domestically to attend conferences, to purchase experiment samples or for other research-related expenses.

Presentations by five finalists of the Award for the final selection will be conducted in public and anyone interested is welcome to observe. Details of the public presentations are as below.

日 時 Time & Date:

2015年7月16日(木)9:30~11:30

9:30am-11:30am, Thursday, July 16, 2015

会 場 Venue:

連合大学院農学研究科2F 遠隔講義室

Satellite seminar room, 2F, United Graduate School of Agricultural Sciences

申込み Registration:

不要 直接会場へお越しください

Register not required. Come directly to the venue.