ホーム>お知らせ>ニュース>2014年度後期分 研究支援者・補助者による研究活動申請について

Call for Research Assistant Requests Open to Iwate University Faculty Rearing Children or Caring Family Members

2014/07/17

岩手大学では、性別や研究分野を問わず、子育て中あるいは家族を介護中であることにより研究の継続や研究時間の確保が困難な教員に対し、研究支援者・補助者を配置することにより研究活動を支援しています。(本学教員限定)

支援を希望する教員は、学内掲示板または総務グループからのメール通知を参照のうえ、積極的に申請してください。

Iwate University supports research activities of our faculty members who rear children who are in 3rd grade of elementary school or younger or take care of family members in need, regardless of faculty's gender or research field, by employing research assistants for them.

Iwate University faculty members who would like this support should check the announcement by Gender Equality Office posted on Garoon bulletin on July 17 or email forwarded by the general affairs group of your department. Application deadline is August 27, 2014.