ホーム>お知らせ>ニュース>岩手医科大学 研究者支援室設置準備委員会HPで「次世代育成サポーター」についてご紹介いただきました

Iwate University Supporters for Next Generation Nurturing on Iwate Medical University's website

2014/08/26

岩手大学では、2011年度より、教職員の子育て支援や、地域での次世代育成支援活動に携わる本学学生を「岩手大学次世代育成サポーター」として養成・認定しています。先月17日の「ニュース」でご紹介したとおり、本年度は、拠点型事業連携機関のひとつ岩手医科大学の学生6名がオブザーバーとして講座に参加されました。

ご参加くださった際の詳細な報告を、岩手医科大学研究者支援室設置準備委員会のホームページでご紹介いただきました。ぜひご覧ください。

Iwate University certifies its students as Iwate University Supporters for Next Generation Nurturing following completion of the training program on gender equality, child rearing support, related policies and local child-rearing support resources. Iwate Medical University faculty and six students joined in this year's course as observers.

Observation and positive comments about the program written by a member of the Iwate Medical University Researcher Support Room Installation Prepatatory Committee, Professor Ayako Ohashi are available at the website of the Iwate Medical University Researcher Support Room Installation Prepatatory Committee. To read the report, please visit the website below.

2014年度 岩手大学次世代育成サポーター養成講座 参加報告
(岩手医科大学 研究者支援室設置準備委員会)

http://iwate-med.net/2014年度 岩手大学次世代育成サポーター養成講座/